Dennis Marijnissen

Welkom op de website van Marijnissen Recovery. Ik ben Dennis Marijnissen en woonachtig in Made. Ik ben in 2018 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. Deze 4-jarige studie heb ik gevolgd op de hogeschool van Avans in Breda.

Na de middelbare school heb ik aan het CIOS in Breda en Goes gestudeerd. Hier heb ik veel leren lesgeven in verschillende takken van sport en ben ik uiteindelijk afgestudeerd als leraarondersteuner basisonderwijs en sport. Ook heb ik hier verschillende diploma’s gehaald zoals: voetbaltrainer, sportmasseur en fitnessinstructeur. In de fitnesswereld heb ik toen wat werkervaring opgedaan en dit was dan ook een prima stap om aan het HBO fysiotherapie te beginnen.

In 2018 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. Binnen deze opleiding heb ik ook de minor sportfysiotherapie op de HAN in Nijmegen afgerond. Hierdoor kan ik me meer focussen op sportfysiotherapie, waar mijn interesses liggen. Tijdens deze opleiding heb ik mijn vaardigheden binnen de sportschool kunnen benutten. Ik ben daar uitgegroeid tot fitnessinstructeur en personal trainer. Later ben ik daar begonnen als fysiotherapeut. De combinatie met de sportschool was daarom ook echt mijn ding. Met een tussenstapje binnen de geriatrie (totaal iets anders), heb ik van mijn droom werkelijkheid kunnen maken. Per februari 2019 ben ik gestart als eigen ondernemer en heb ik een eigen fysiotherapie praktijk binnen een sportschool! Iets wat ik met alle plezier doe!

De mensen binnen Made kennen mij vooral via de voetbalvereniging Madese Boys, waar ik jarenlang als speler en trainer actief ben geweest. Hedendaags ben ik de hoofdtrainer van TSC JO19-1. Voetbal is daarom ook echt mijn passie.

Zelf probeer ik mijn kracht en conditie op peil te houden binnen de sportschool. Verder ben ik altijd te porren voor een wedstrijdje zaalvoetbal en padel.

BIJSCHOLINGEN

  • 2017 Opleiding algemene fysiotherapie afgerond
  • 2017 Opleiding Certified Personal Trainer afgerond
  • 2018 Opleiding shockwavetherapie afgerond
  • 2018 Scholing voorste kruisbandrevalidatie
  • 2019 Opleiding Dry Needling bovenste en onderste extremiteiten afgerond
  • 2020 Scholing schouder rotator cuff
  • 2020 Scholing schouder tendinopathieën
  • 2023 Scholing voorste kruisbandrevalidatie
  • 2023 Scholing Advanced shockwavetherapie